Dutch warriors logo for minecraftDutch Warriors Minecraft

Regels

Op de Minecraft server gelden er een aantal Regels. Dit zijn over het algemeen bekende en normale regels. Als je je normaal gedraagd en eerlijk speelt op de Minecraft server hoef je je nergens zorgen over te maken. De Minecraft server volgt ook het regelement van de Dutch Warriors. Als je denkt of weet dat een speler deze regels overtreed meldt dit aan de admins of maak een post om het forum!

1. Niet hacken!

Gebruik geen hacks of mods om een oneerlijke voorsprong te krijgen op andere spelers of om te griefen. overtreding van deze regel zal resulteren in een permanente ban van de Minecraft server en de Dutch Warriors clan! Je Minecraft naam zal ook op een globale ban lijst komen te staan!

2. Respecteer elkaar!

Ga met een respectvolle manier met elkaar om! Scheld elkaar niet uit of pest elkaar niet! Dit valt onder regel 9 en 10 van het algemene regelement van de Dutch Warriors! Overtreding van deze regel kan leiden tot een mute op de Minecraft server of bij ernstige vormen zoals racisme, discriminatie en pesten kan het leiden tot een permanente ban van de Minecraft server en de Dutch Warriors clan!

3. Geen advertenties of spam!

Maak geen advertenties voor andere Minecraft server, plugins of producten. Spam de chat niet vol met berichten. Overtreding van deze regel zal resulteren in een mute tot er overleg met de speler is geweest om het niet nogmaals te doen!

4. Vraag admin niet voor items of een rank!

Admins geven geen items aan spelers. Je kan de items ook zelf verzamelen! Indien je een rank wilt type /rank voor meer hulp! Overtreding van deze regel heeft in eerste eerste instantie geen gevolgen. Admin zullen je verzoeken om de spullen zelf te verzamelen. Als de speler om items blijft vragen kan dit resulteren in een mute tot er overleg met de speler is geweest om het niet nogmaals te doen!

5. Geen misbruik maken van fouten!

Maak geen misbruik van fouten in het spel/server! Als je denkt een fout te hebben gevonden in de server meldt dit direct bij de admins op de server via het Dutch Warriors Minecraft forum! Overtreding van deze regel zal resulteren in een permanente ban van de Minecraft server!