Dutch warriors logo for minecraftDutch Warriors Minecraft

Teleportatie

Op deze pagina kan je vinden hoe je kan teleporteren naar andere werelden of naar andere plekken. Als je de server joint kan je vanuit de hub al naar verschillende werelden met de portal die rondom de hub staan. Als je in de survival wereld komt bij de Spawn kan je naar The End en de Nether met de portals die in het noorden en het zuiden staan.


Teleportatie - Warps

Als je de server joint kom je terecht in de hub. In de hub heb je een compass waarmee je naar de verschillende werelden en plekken kan. Veel van deze teleports heb je een rank nodig die bij de teleports staat genoteerd. Je hoeft echter niet deze rechten te hebben om daad werkelijk ook in die wereld te komen. Je kan vanuit de hub ook naar de verschillende werelden via de portals die op de verschillende eilanden staan rondom de hub.

hieronder staat een lijst van de warps en de minimale rank die je nodig hebt om in de wereld te komen:

Warp naam Rank voor toegang wereld Rank voor warp
Hub [Iedereen] [Iedereen]
Survival [Iedereen] [Lid]
Mining [Lid] [Brons]
Nether [Iedereen] [Brons]
Markt [Iedereen] [Goud]
The End [Iedereen] [Premium]
Minigames Hub [Iedereen] [Zilver]
EggWars [Iedereen] [Zilver]
SkyWars [Iedereen] [Zilver]
Paintball [Iedereen] [Zilver]
Spleef [Iedereen] [Zilver]
Creative [Brons] [Brons]

In de hub heb je het compass die je kan gebruiken om het warp menu te zien. Dit compass werkt ook in andere survival en creative werelden. Als je geen compass hebt kun je ook /warp gebruiken om het warp menu te openen


Teleportatie - Teleport Accept

In de survival werelden kan je /tpa "spelersnaam" doen om een "teleport accept" uit te voeren. Wanneer je dit commando uitvoert met de spelersnaam van degene waar je naar toe wilt teleporteren krijgt deze speler een melding om deze te accepteren of niet. Wanneer de speler de teleport accepteerd wordt je binnen 10 seconden geteleporteerd naar die speler.
Je kan ook /tpahere "spelersnaam" uitvoeren waardoor je dus de speler uitnodigd om naar jou toe te teleporteren. De speler waarop je dit commande hebt uitgevoerd moet ook de teleport accepteren.


Teleportatie - Home

In de survival werelden kan je een home neerzetten met /sethome "naam". Met dit commando zet je een teleportatie locatie neer voor jezelf waar je later weer naartoe kan teleporteren. Zodra je een home hebt ingesteld kan je /home "naam" doen home naar je home locatie te teleporteren.
Als je [Premium] bent kan je twee homes neerzetten.