Dutch warriors logo for minecraftDutch Warriors Minecraft

mcMMO - Unarmed

Unarmed is een vaardigheid waar de speler de vuisten gebruikt om zichzelf te verdedigen. Unarmed zal geen exp geen experience bij vriendelijke of gespawnde monsters. Als je Unarmed level hoger is kunnen de vuisten sterker zijn dan een diamond sword is sommige situaties.


Levelen

Het levelen van unarmed kan je doen door monsters of spelers aan te vallen met je vuist. Een snelle manier om unarmed te trainen is door naar The End te gaan er een dak boven je te bouwen zodat endermen wel naar je toekomen maar je niet kunnen raken omdat je tegengehouden worden door de blokken die op 3 hoog zitten. Dit is een snelle en effectieve manier om snelle experience te krijgen.


Experience Tabel

Soort vijand:Experience:
Vijandige monsters200
Iron GolemsNiet bekend
Vriendelijk montersNiet bekend
Speler zonder Armor45
Speler met Leather30
Speler met Iron/Gold armor500
Speler met Diamond armorNiet bekend

Abilities

Berserker

Beserker is de ability die je krijgt bij het trainen van Unarmed. Om de ability te activeren met je rechtermuisklik doen op een blok met lege handen. Sla vervolgens een monster/speler/zwak block (dirt, sand, gravel , etc.) Berserker zal gactiveerd worden voor een bepaalde tijd dat langer wordt met een hoger Unarmed level.
Een bonus van deze ability zorgt ervoor dat je Unarmed hits 50% meer schade doen en het versneld de tijd om zwakke blokken te slopen. In PvP kan deze ability een gevecht winnen!

Iron Arm Style

De Iron Arm Style ability voegt extra schade toe bij je normale hit met je vuist. mcMMO verhoogt de schade met 3 (½ hartje). Elke 50 unarmed levels stijgt deze schade met 1 met een maximum van 9 schade (4½ hartjes). Let op, deze schade wordt verminderd als de tegenstander armor draagt.

Arrow Deflect

Als je een hoger Unarmed level hebt verhoog je de kans op het afbuigen van een inkomende arrow. Het afbuigen van de arrows kan ervoor zorgen dat de tegenstander geraakt wordt doer zijn eigen geschoten arrow als je dicht bij hem staat. De kans dat een arrow afbuigt is 0.05% per level tot een maximum van 50% op level 1000.

Disarm

Disarm is een zeer krachtige ability in PvP. Het geeft je een kans om het wapen uit je vijands hand te slaan. Deze kans heeft een maximum van 33% op level 1000 en kan gebruikt worden op alles wat de vijand in de hand heeft. Het item wat uit de hand wordt geslagen zal vervolgens op de grond vallen. Jij of de vijand kunnen het item weer oppakken dus wees snel! Per level krijg je 0.033333...% kans erbij dat Disarm lukt.

Iron Grip

Iron grip verhoogt de kans dat je niet disarmed kan worden door de bovenstaande ability. Deze ability heeft een maximum van 100% op level 1000 elk unarmed level geeft 0.1% minder kans dat je gedisarmed kan worden.