Dutch warriors logo for minecraftDutch Warriors Minecraft

mcMMO - Taming

Als je taming level stijgt zal de vaardigheid van jou wolf verhogen zoals schade, defensie en andere dingen.


Levelen

Taming Horses

Vind een biome waar veel paarden spawnen en tem zoveel mogelijk paarden als mogelijk. Dit zal grote aantallen exp geven vergeleken met het aanvallen van monsters met jou wolven of het temmen van andere dieren. Het is makkelijk te zien of jou paard getemd is en als je paarden laat neuk seksen met elkaar zal het baby paard niet getemd zijn. Dus maak zoveel paarden als je wilt. Je hebt echter wel een golden apple of golden carrot nodig om paarden te laten neuk seksen.

Monsters aanvallen

Als je een aantal wolven temt en vervolgens de wildernes ingaat tijdens de nacht zullen ze monsters aanvallen die dichtbij zijn. Of zoek een mob spawner en zorg ervoor dat je wolven de monsters aanvallen. een andere manier om je taming te trainen is om een grote schapen farm te maken en de wolven de schapen te laten doden. Je kan ook jou wolven zombies, skeletons of andere monsters laten aanvallen. Als je gehit wordt door een monster zullen je wolven het monster gaan aanvallen dus kijk op een afstand hoe jou wolven die monsters kapot maken.


Experience Tabel

Deze tabel laat het aantal experience zien dat je krijgt bij het temmen van een dier.

Dier:Experience:
Horse750
Wolf200
Ocelot250

Het aantal experience dat je krijgt van taming is geschaald met het aantal schade dat elke wolf doet wanneer ze een aanval doen op iets. Je krijgt 10 Exp voor elk half hartje schade dat je wolf doet. De exp is berekend voor elke armor reductie.


Abilities

Call of the Wild

Roept een dier op aan jou zijde om het te gebruiken hou 10 bones vast voor een wolf, 10 raw fish voor een ocelot of 10 apples voor een horse en vervolgens de linker muisknop in de lucht tijdens het sluipen (shift). Monsters die zijn opgeroepen door deze ability zullen genoemd worden als jouw Minecraft naam. bijvoorbeeld, als jou naam dickbutt is dan zal jou wolf de naam hebben "dickbutt's wolf". Een Monster oproepen geeft geen experience aan de taming vaardigheid, in tegenstelling tot het temmen van dieren zelf. Call of the Wild zal niet werken als iemand anders ook een wolf, ocelot of horse heeft binnen een radius van 40 blocks. Deze skill is een van de meest bruikbare in PvP. Door het meebrengen van een stapel botten is het gemakkelijk om wolfen te spawnen in het midden van de strijd, in tegenstelling van het hebben van één wolf volgend waar je ook gaat.

Beast Lore

Met deze skill kan je jou wolf, paard of ocelot inspecteren door een linkermuisklik te doen met een bot in je hand. Let op dat het klikken met de linkermuisknop met een ander item schade zal doen op jou wolf, ocelot of paard.


Passive Skills

Gore (Level 0+)

Wanneer een getemde wolf een doelwit aanvalt, is er een kans dat ze een critical hits doen die een bleed effect zal toebrengen op het doelwit. De kans dat dit effect voorkomt stijgt 0,1% per level, tot een maximum van 100% op level 1000. Dit effect is buitengewoon goed voor PVP, het effect zal 2 hartjes schade aan jou doelwit doen. Dit betekent dat als je een aanval doet op een speler met 4 diamond armor stukkken, zal 5 van deze hits de speler doden. Als de skill stijgt zal dit effect langzaam veel meer voorkomen.

Fast Food Service (level 50+)

Fast Food service geeft een 50% kans om de wolven te genezenen bij een aanval en om jou een simpel voedsel item te geven.

Environmentally Aware (level 100+)

Deze ability geeft jou opgeroepen wolven de mogelijkheid om naar jou toe te teleporen wanneer je cactussen nadert of lava. Deze ability maakt het ook mogelijk of jou wolfen immuum te maken voor val schade.

Thick Fur (level 250+)

Met Thick Fur zullen je wolven de helft van de schade krijgen. mcMMO zegt ook dat je wolf fire resistance zal krijgen maar dit is niet waar. Jou wolf zal teleporteren als ze geraakt zijn door vuur of lava. (bows met de flame echantment en swords met fire aspect zal de wolf niet teleporteren.) dit is veruit de beste skill om ervoor te zorgen dat jou wolven niet dood gaan.

Holy Hound (level 375+)

Holy Hound zorgt ervoor dat jou wolven genezen worden als ze geraakt zijn door vergif of magic aanvallen.

Shock Proof (level 500+)

Shock Proof zorgt ervoor dat je wolven nog maar 1/6 van explosie schade krijgen.

Sharpened Claws (level 750+)

Sharpened Claws zorgt ervoor dat jou wolven een extra 4 schade toe brengen per hit(2 hartjes). Hierdoor is het mogelijk om een totaal aantal van 10 schade toe te brengen per hit (5 hartjes).