Dutch warriors logo for minecraftDutch Warriors Minecraft

mcMMO - Swords

De Swords vaardigheid in mcMMO voegt een ability toe dat je de tegenstander kan laten bloeden. en het geeft een kans om je tegenstanders aanval te blokkeren.


Levelen

Een goede manier om swords te trainen is om naar de The End te gaan en een dak op 3 hoogte te bouwen. zodat je wel onder het dak kan staan maar de Endermen niet. Kijk de Endermen aan en laat ze naar je toekomen. Je zal merken dat jij de Endermen wel kan raken maar zij jou niet.
Een andere goede manier om dit te trainen is door een natuurlijke monster spawner te vinden en daarvan een monster farm te maken. Maak de monsters vervolgens dood met je zwaard.


Abilities

Serrated Strikes

Om deze ability te activeren moet je een zwaard in je hand hebben en een rechtermuisklik doen. Dit zorgt ervoor dat je tegenstander het bleed effect krijgt. De duur van deze ability is op level 0 2seconden maar dit zal per 50 levels met 1 seconden omhoog gaan met een maximum van 22 seconden op level 1000.

Bleed

Bleed zorgt ervoor dat de tegenstander elke 2 seconden damage krijgt. Dit kan gebeuren op zowel een monster of een speler. De duur van de bleed zal gebaseerd zijn op jou swords level.
Op level 1000 zal bleed 6 seconden duren. dat zal ½ hartjes schade per seconde voor een totaal aantal van 3 hartjes. De kans dat de tegenstander het bleed effect krijgt van jou zwaard aanval verhoogt met 0.1% per level met een maximum van 75% op level 750.
De duur van het bleed effect kan gestapeld worden met nog een bleed. Als bijvoorbeeld de speler bleed met 3 ticks nog heeft en er komt nog een bleed effect er op dan zal de bleed 6 ticks duren.

Counter Attack

Deze ability neemt de schade die jij krijgt en geeft de helft van de schade aan de tegenstander. Dit zal niet werken als je nog maar een half hartje hebt. De kans dat dit voorkomt ligt aan je swords level. Per level wordt dit verhoogt met 0.05% kans met een maximum van 30%.