Dutch warriors logo for minecraftDutch Warriors Minecraft

mcMMO - Salvage

Salvage is een ability waarmee je de basis items kan krijgen waarvan een gereedschap of armor van gemaakt is. Dit is een "onofficele vaardigheid" dit houd in dat het niet in de stats komt te staan. Salvage is beschikbaar als je level 25 repair hebt. Op lagere salvage levels kan je alleen items salvagen die een volle durability hebben. Je salvage level wordt berekent met het gemiddelde tussen je repair en fishing level. Als je een fishing level van 100 hebt en een repair level van 50 is je salvage level het gemiddelde daarvan (level 75 salvage).

Abilities

Arcane Salvage (level 125+)

Deze ability geeft een kans op een enchanted book wanneer je een item salvaged met een enchantment erop. De kans dat je succesvol een volle of gedeeltelijke enchantment krijgt ligt aan je salvage level.
Wanneer een enchantment gedeeltelijk gesalvaged is naar een boek zal deze een lager level enchantment hebben.

Advanced Salvage (level 500+)

Wanneer deze ability beschikbaar is is het mogelijk om beschadigde items te salvagen. De opbrengst percentage ligt aan je level. Een hoger level betekend dat je meer items krijgt van een item dat je salvaged.
Als voorbeeld hoe dit werkt: Laten we zeggen dat je een gold pickaxe salvaged die voor 20% beschadigd is. Dit betekend dat het maximum gold ingot dat je kan krijgen is 2(Omdat de pickaxe gemaakt is met 3 gold ingots - die elke 33.33% waard zijn.) dat gelijk is aan 66.6%. als je opbrengst percentage beneden 66.6% is zal je geen 2 ingot kunnen krijgen maar 1 ingot.