Dutch warriors logo for minecraftDutch Warriors Minecraft

mcMMO - Mining

Mining is een vaardigheid geconcentreerd rond mijnbouw steen en ertsen. Een opmerkelijk voordeel van deze vaardigheid hogere potentiële opbrengst van elkaar erts, verhoogde verder wanneer een actieve aardigheid. Mining voegt ook nieuwe functionaliteit toe aan TNT, doordat remote detonatie.


Levelen

Je kan mining levelen door verschillende soorten steen te mijnen. kijk hieronder voor de experience tabel om te zien hoeveel exp een block geeft. Om je mining snel te trainen is het handig om elke soort ore te mijnen dus ook coal. Een andere manier is om in de Nether je mining te trainen omdat netherrack erg snel kapot gaat is het een snelle methode. Als je naar de Nether toegaat kan je het beste een diamond pickaxe met de efficiency II enchantment erop meenemen. Dit zorgt ervoor dat je direct de netherrack kapot maakt.
Nog een snelle manier is om een End City te vinden in The End nadat je de dragon hebt verslagen. De purpur blocks leveren per stuk ongeveer 200 experience op. Gezien sommige End City gebouwen erg groot zijn levert dit extreem veel experience op.


Experience Tabel

Block:Experience:
Stone30
Mossy Cobblestone30
Sandstone30
Red Sandstone30
Hard Clay30
Stained Clay50
Obsidian150
Netherrack20
Quartz Ore70
Packed Ice50
Prismarine70
Coal Ore100
Iron Ore250
Gold Ore350
Redstone Ore150
Lapis Ore400
Diamond Ore750
Emerald Ore1000
End Stone30
End Brick200
Purpur Block200
Purpur Stairs250
Purpur Slab150
Purpur Pillar250

Abilities

SuperBreaker (level 0+)

Als SuperBreaker geactiveerd is (door rechts te klikken met een pickaxe in de hand), zal de Efficiency V enchantment op je pickaxe worden gezet voor een bepaalde tijd die afhankelijk is van je mining level. Als je pickaxe al een Efficiency enchantment had zullen er 5 levels van Effiency worden toegevoegd bij de vorige echantment.

Double Drops (level 0+)

Double Drops is een passieve ability die het mogelijk maakt de speler twee items te geven in plaats van de gebruikelijk één item wanneer er een natuurlijke gegenereerde block wordt gemined. De kans dat dit gebeurt stijgt met 0.01% per level tot een maximum van 100% op level 1000. Deze skill stapelt niet op met de fortune enchantment maar werkt wel met de silk touch enchantment.

Blast Mining (level 125+)

Werkt niet in verband met de TNT schade die is uitgeschakeld op de server.

Bigger Bombs (level 375+)

Werkt niet in verband met de TNT schade die is uitgeschakeld op de server.

Demolitions Expertise (level 500+)

Werkt niet in verband met de TNT schade die is uitgeschakeld op de server.