Dutch warriors logo for minecraftDutch Warriors Minecraft

mcMMO - Acrobatics

Acrobatics is een vaardigheid die de val schade verminderd door passieve abilities en actieve skills. Ook kan je door Acrobatics aanvallen in gevechten ontwijken.


Levelen

Je kan acrobatics levelen door val schade te ontvangen je krijgt 120 experience per elk half hartje. Ook krijg je 120 experience als je successvol een aanval ontwijkt (zie de Dodge ability). Als je valt en je gaat dood krijg je geen experience. Je kan een maximale hoogte van 23 blokken vallen dat zal 2280exp geven.
je krijgt 80 experience voor elk hartje schade dat je krijgt bij de Roll of Gracefull Roll ability. Plus de experience die je krijgt van de normale val schade die je zal krijgen voor een normale val.
Een goede manier om acrobatics te trainen is om regeneration potions te maken en health potions. Maak daarna een toren van 23 blokken hoog met een ladder ernaast. Klim vervolgens op de toren en spring ervan af. Gebruik je potions om weer volle hartjes te krijgen en doe het opnieuw. Een andere goede maar lastige methode is om een beacon te maken met de Regeneration aan. De beacon zal je levens restoren. Het nadeel hiervan is wel dat je een beacon nodig hebt die moeilijk te vinden is.


Abilities

Graceful Roll

Graceful Roll is een actieve ability die ervoor zorgt dat je de helft van de val shade krijgt. Het wordt geactiveerd als je sluipt (shift toets) wanneer je valt. Het is alleen effectief als het sluipen gestart is bij 20 blokken of lager voor je de grond raakt. Elk acrobatic level geeft de kans op een succesvolle Graceful Roll 0.2% met een maximum van 100% op level 1000.

Roll

Roll is een passieve ability die het mogelijk maakt om de val schade te verminderen. Elk acrobatic level maakt de kans dat een roll gebeurt groten met 0.1% met een maximum van 100% op level 1000. Sinds dit een passieve skill is wordt deze skill automatisch uitgevoerd als je valt.

Dodging

Dodging is een pasieve ability die de schade die je ontvangt van een tegenstander halveert. De maximale kans op een Dodge is 20% die je krijgt op level 800. Elk level geeft 0.025% meer kans.